نمی دانم این نقد به جمهوری اسلامی، به ویژه رسانه ملی، ایضا سایر رسانه ها، حتی وبلاگ من و شمای بچه حزب اللهی وارد است یا نه، اما نظام، مجرم هم نباشد، لااقل از نظر بعضی ها و با نیت های مختلف و بعضا مخالف، متهم است به استفاده ابزاری از جماعتی که بدحجاب می خواندش و با «گشت ارشاد» می گیردش! یعنی همه ما تقریبا متهمیم؛ ایام انتخابات، رای دادن این افراد را دال بر تنوع افکار و تعاطی سلایق و نشانه جذب حداکثری حساب می کنیم، در رسانه مان خیلی واضح، نشان شان می دهیم، گفت و گوی شان را بی هیچ سانسور تصویری، پخش می کنیم، به شکل کاملا تابلو؛ ذوق مرگ شده هم پخش می کنیم، لیکن آب انتخابات که از آسیاب افتاد، با گشت ارشاد استقبال می کنیم از ایشان! سخن اینجاست؛ اگر بدحجابی، آنقدر بد است که گشت ارشاد را لازم می کند، پس تبلیغ بدحجابی، حتی موقع رای دادن به انتخابات همین نظام، گیرم حتی هنگام جان دادن برای جمهوری اسلامی، چه ضرورتی دارد؟! و اگر بدحجابی، مثل همین ایام انتخابات، آنقدر امر مذمومی نیست و حکایت شتر دیدی، ندیدی است، آیا بهتر نیست گشت ارشاد بالکل جمع شود؟! با طرح این ۲ پرسش، می خواهم سئوالات دیگر خودم را ذیل همین بحث، ادامه دهم. در این متن، نه قصد صدور حکم دارم، نه نیتی برای تضعیف حماسه ملی ۱۲ اسفند که ما خود در شمار حماسه خوانانیم. این نوشته فقط در حکم «طرح مسئله» است و البته کتمان نمی کنم در بطن خود، دغدغه حجاب دارد و ایضا نقد نگاه غیر فرهنگی، شل و ول، رها، بی بند و بار، ناراست و نادرست حکومت و دولت به معضل بدحجابی.
۱: آیا می توان از گشت ارشاد و ترویج البته شاید ناخواسته بدحجابی به بهانه امر مقدس انتخابات، هم زمان با هم دفاع کرد؟!
۲: آیا این ۲ مقوله با هم قابل جمع اند یا غیر قابل جمع؟!
۳: آیا طرح این سئوالات، در مقطع کنونی، تضعیف حماسه ملی یوم الله ۱۲ اسفند است؟!
۴: آیا می توان به بهانه امر مقدسی مثل انتخابات، واجبی چون حجاب را برای مدتی بی خیال شد؟!
۵: معنی روشن اوجب واجبات بودن حفظ نظام، دقیقا یعنی چه؟!
۶: آیا نشان دادن یک بدحجاب در حین شرکت در انتخابات، ترویج خواسته یا ناخواسته بدحجابی محسوب می شود یا نه؟!
۷: آیا نشان دادن یک بدحجاب در حین شرکت در انتخابات، بهترین تبلیغ برای بدحجابی حساب می شود یا نه؟!
۸: آیا همین مسئله برای بانوانی که با حجاب کامل، -نه لزوما حجاب برتر- در انتخابات شرکت می کنند، در حکم تبلیغ حجاب است یا نه؟!
۹: در صورت مثبت بودن جواب، کدام تبلیغ، موثرتر است در اینجا؟! بدحجابی یا حجاب؟!
۱۰: اصلا این مسئله به مقوله تبلیغ، ربط دارد یا خیر؟!
۱۱: آیا گیر دادن به بدحجابی از نوع گشت ارشادی، در وقت خودش لازم، و تبلیغ اینکه در انتخابات جمهوری اسلامی، حتی بدحجاب هم می آید و رای می دهد، در وقت مقتضی؛ هر ۲ اقدامی درست است؟!
۱۲: چرا هر ۲ کار با هم درست است؟! چرا هر ۲ کار با هم درست نیست؟!
۱۳: آیا رای دادن افراد بدحجاب، مصداق جذب حداکثری است و برایش باید خیلی خوشحال بود؟!
۱۴: آیا رای دادن افراد بدحجاب، حتی اظهار علاقه شان به جان نثاری در راه رهبر، امری غیر عادی است؟!
۱۵: اگر غیر عادی و خیلی مهم است، درجه مسرت ما از این فتح الفتوح چقدر باید باشد؟! آیا حق خرکیفی برای ما محفوظ است؟!
۱۶: چرا بعضی از ما فکر می کنیم تصویر رای دادن افراد بدحجاب، مشتش محکم تر بر دهان دشمن فرود می آید، تا تصاویر دیگر؟!
۱۷: آیا پیروزی جمهوری اسلامی، یکی هم در کشاندن افراد بدحجاب، پای صندوق آراست، یا این مهم، اصلا ربطی به مبحث پیروزی و شکست ندارد و امری بدیهی است؟!
۱۸: چرا و با کدام دلیل، بعضی از ما، از رای دادن افراد بی حجاب در انتخابات، بیشتر خوشحال می شویم، تا رای دادن مادر ۴ شهید؟!
۱۹: دلیل علاقه ما به استفاده مکرر از تصاویری که مع الاسف ۲ فردای دیگر، با گشت ارشاد می گیریم شان، و شیطان پرست و غرب زده و عامل برهنگی فرهنگی و حتی مخالف با راه رهبر، معرفی شان می کنیم، چیست؟!
۲۰: این افراد، عاقبت از نظر ما، جان نثار جمهوری اسلامی اند یا عامل نظام سلطه؟! یا هر ۲؟!
۲۱: آیا روزی که به ساز ما می رقصند، خوب، و دگر روز، محکوم اند؟!
۲۲: آیا مشکل، کمی تا قسمتی از ناساز بودن، سیاسی بودن، و غیر فرهنگی بودن ساز فرهنگی ما نشات نمی گیرد؟!
۲۳: آیا پیروزی بزرگ تر جمهوری اسلامی، نمی تواند آنجا باشد که به دنیا بگوید؛ معضل بدحجابی را حل کرده ام؟! به جای آنکه علی الدوام در بوق کند رای دادن افراد بدحجاب را؟!
۲۴: میان جمهوری اسلامی و حکومت لائیک ترکیه در همین بحث حجاب، منهای شعار، چه تشابهات و تفاوت هایی دیده می شود؟!
۲۵: این نقاط اشتراک و افتراق در چیست؟!
۲۶: جمهوری اسلامی به عنوان اوجب واجبات، قرار است بماند که چه بشود؟!
۲۷: بر فرض که نگاه رسانه های ما به مقوله رای دادن افراد بدحجاب، ترویج بدحجابی محسوب شود، آیا انتخاباتی حتی با مشارکت ۱۲۰ درصدی(!) نزد خدا چقدر و تا کجا ماجور است، اگر که نقض حکم مسلم خدا در همین انتخابات، مرتب ترویج شود؟!
۲۸: چرا هنگام آپ کردن تصاویر افراد بدحجاب هنگام رای دادن، حتی رسانه های متعهد، می گردند و آن بدحجاب زیباتر و البته با آرایش بیشتر را پیدا می کنند؟!
۲۹: چرا گشت ارشاد دقیقا به همین افراد در خیابان گیر می دهد؟!
۳۰: فرض کنیم اگر در مساجد و مدارس حوزه رای گیری، روی دیوار بزنند که «خواهرم! لطفا حجابت را رعایت کن»، آیا این کار، مصداق بارز امل بودن است؟!
۳۱: آیا فرد بدحجاب، با دیدن این پیام روی دیوار، قهر می کند و دیگر، رای نمی دهد؟!
۳۲: آیا لااقل به صداقت جمهوری اسلامی، -اگر نه کارنابلدی اش!- در امر ترویج حجاب، پی نمی برد؟!
۳۳: اگر مثلا خواهران فعال در امر انتخابات، هنگام اخذ رای افراد بدحجاب، بدحجابی را نهی از منکر کنند، تاثیر این نهی از منکر، بیشتر است یا گشت ارشاد فردای خیابان؟!
۳۴: آیا اصلا چنین نهی از منکری، مصلحت هست؟! یا اینکه درست و به جا و به موقع نیست؟!
۳۵: آیا پذیرش، بلکه استقبال تا حد خرکیفی از رای دادن افراد بدحجاب، به مرور زمان، تبدیل به پذیرش بدحجابی به عنوان یک «هنجار طبیعی» نمی شود؟! و ناخواسته باعث ریشه دار شدن، بلکه نهادینه شدن بدحجابی نمی شود؟!
۳۶: آیا جمهوری اسلامی به بهانه حفظ خودش یا حتی افزایش میزان مشارکت در انتخابات، می تواند به گونه ای عمل کند که ناخواسته مروج نوع خاص و مضحکی از «عرفی گرایی حکومتی» شود؟!
۳۷: واکنش همین ۲ بدحجاب معروف و جوانی که روز رای گیری، کف دست شان را با پرچم ایران، نقاشی کرده بودند و عکس شان را به جز قطعه ۲۶ و کیهان و یالثارات، همه و همه، حتی توی بچه حزب اللهی هم کار کردی، فردا که نظام مقدس ما می رود و با گشت ارشاد، با ایشان برخورد می کند، به جمهوری اسلامی چیست؟! واکنش شان به ما چیست؟!
۳۸: آیا حداقل همین ۲ نفر، دوره بعد هم می آیند رای بدهند؟!
۳۹: آیا ما داریم با بدحجابان بازی می کنیم، یا با بدحجابی مبارزه می کنیم؟!
۴۰: اگر جمهوری اسلامی یا لااقل بخشی از آن، قائل به مبارزه با بدحجابی نیست، آیا جمع کردن چیزی از جنس گشت ارشاد، عاقلانه تر به نظر نمی رسد؟! نمی گویم حجاب را آزاد کند، می گویم حداقل گشت ارشاد را جمع کند!! آیا جمع کردن گشت ارشاد، با این حال و روز، -تاکید می کنم با این حال و روز!- بهتر نیست؟!
۴۱: وقتی بدحجابی، وارد اداره ای دولتی، حتی حکومتی می شود و می بیند که روی دیوار از پذیرش افراد بدحجاب، عذر خواسته شده، اما عملا او را بیش از دیگران تحویل می گیرند، چه قضاوتی درباره تصمیم نظام در مواجهه با معضل بدحجابی می کند؟!
۴۲: اگر همین فرد نگاه کند و متوجه شود که حجاب خانم های مسئول در آن اداره، از حجاب خودش بدتر است، چه؟!
۴۳: فرض کنید املی، احمقی، حالا هر که! اصلا یکی در مایه های من، گیرم فردی از درون خودم! این پیشنهاد را بدهد که روز رای گیری، از رای دادن خانم های بدحجاب، جلوگیری شود و رای دادن منوط به رعایت حجاب گردد؛ آیا این «پیشنهاد بی شرمانه»، اما لااقل صادقانه، مثلا خیلی زشت تر از عدم صداقت رسانه های جمهوری اسلامی در حل معضل بدحجابی است؟! آیا در شرایطی که همه ما انگار فرزندان مطیعی، -در عرصه فرهنگ، نه سیاست!- برای دهکده جهانی مک لوهان شده ایم، صرف وجود چنین شخص املی، با چنین پیشنهادی غنیمت نیست؟! آیا همین که خواب خوش ما را آشفته کند، جدای از منطقی یا غیر منطقی بودن پیشنهادش، قابل احترام نیست؟! آیا این صدا، در گلو خفه نشود، بهتر نیست؟! آیا باشد و طعنه ها را بشنود، بهتر نیست؟! آیا در شرایطی که همه و همه، حتی بچه حزب اللهی ما هم روشنفکر شده و فرق بدحجاب زیبارو با بدحجاب احیانا زشت را هنگام آپ کردن سایت و وبلاگش متوجه می شود، وجود چند تا امل، ضرورت ندارد؟!
۴۴: آیا صداقت، اولین پیش فرض یک کار فرهنگی بلندمدت نیست؟!
۴۵: در صورت وجود شرط فوق الذکر، آیا دیگر، افراد بدحجاب، پای صندوق آرا حاضر نمی شوند؟! آیا افراد بدحجاب، از بی صداقتی و ۲ گانگی تصمیمات فرهنگی نظام، بیشتر ناراحت می شوند، یا زمانی که ببینند جمهوری اسلامی، حتی کوباندن مشت محکم بر دهان دشمن را، بهانه توجیه بدحجابی نمی کند؟! و در امر مبارزه با معضل بدحجابی، اخلاص دارد؟! آیا در صورت عمل به دومی، تکلیف افراد بدحجاب با معضل بدحجابی، یعنی با خودشان، روشن تر از پیش نمی شود؟!
۴۶: از حیث روان شناسانه، آیا خاطره خوش رای دادن، آمیخته با حجاب خوب، -ولو برای دقایقی!- سبب پیوند حجاب و مشارکت در یک امر ملی نمی شود؟!
۴۷: آیا تجمیع صداقت و کار فرهنگی، حتی با چاشنی زمختی قانون و اندکی سخت گیری، اما نه از نوع گشت ارشادی، بیش از مبارزه عجیب و غریب امروز با معضل بدحجابی، جواب نمی دهد؟!
۴۸: اگر از یک جامعه آماری بدحجاب، سئوال شود که از نظر شما، آیا جمهوری اسلامی، اراده ای بر مبارزه درست و واقعی با معضل بدحجابی دارد یا خیر، پاسخ شان چیست؟!
۴۹: اگر روزی، اغلب بانوان شرکت کننده در انتخابات جمهوری اسلامی را خانم های بدحجاب تشکیل دهد، این بیانگر پیروزی جمهوری اسلامی است، یا شکست نظام، لااقل در بحث حجاب؟!
۵۰: انتخابات، چقدر مگر از حجاب مهمتر است؟! آزادی بیان چقدر مگر از حجاب، مهمتر است؟! حقوق بشر، حتی رای بشر، چقدر مگر از حجاب مهمتر است؟!
¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤
بگذارید این همه سئوال را با پرسش های پیوسته دیگری تمام کنم و تاکید کنم که این نوشته را «طرح مسئله» بدانید و زیاد در پی نظر نگارنده با سوء استفاده از چینش سئوالات نباشید. جمهوری اسلامی با انتخابات ۶۵ درصدی، حتی ۱۲۰ درصدی(!) بیشتر می تواند بر دهان آقای اوباما مشت بکوبد، یا با حجاب صد در صدی؟! آیا جمعه، حکم صریح و البته صحیح خداوند، به نفع کوباندن مشت محکم بر دهان استکبار، تعطیل نبود؟! بود یا نبود؟! آیا فلان بدحجاب، برای آنکه جذب حداکثری رسانه های ما، بیشتر بر دهان استکبار آوار شود، بهتر نبود کلا کشف حجاب می کرد موقع رای دادن؟! آیا میان «گفتار/ گفتمان» جمهوری اسلامی، با «رفتار/ کارکرد» نظام در امر مبارزه با بدحجابی، تناسبی دیده می شود؟! آیا متاسفانه تضاد دیده نمی شود؟! آیا رفتار نظام، بی آنکه خود بخواهد، ترویج قطعی بدحجابی نیست؟! آیا سی و چند سال پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی، موضع گیری فلان پیرزن بدحجاب، علیه اسرائیل، چقدر باید مسرورمان کند؟! یعنی تا حد خرکیفی؟! یا باید کمی تا قسمتی هم ناراحت از جواب این سئوال اساسی باشیم که؛ آیا حجاب زنان ما در روز ۱۲ فروردین ۵۸ موقع رای دادن، بهتر بود یا حجاب زنان ما در روز ۱۲ اسفند ۹۰؟! آیا در زمینه ترویج حجاب و مبارزه صادقانه، کارشناسانه، البته محکم و اصولی و سفت و سخت و بی برو برگرد با بدحجابی، چه بذری کاشته ایم، که الان دنبال برداشت محصول «حجاب برتر» باشیم؟! بر فرض که بدحجابی، معضل اجتماعی، حتی گناه است؛ در این گناه، آیا همه بار معصیت، روی دوش افراد بدحجاب است؟! چقدر از تقصیر، گردن خود جمهوری اسلامی است؟! چند درصدش گردن رسانه های ما؟! نه عزیز! من فقط چند تایی سئوال پرسیدم. من فقط سئوال پرسیدم که انتخابات، چقدر از حجاب مهمتر است؟! چقدر و تا کجا؟!
بسم الله…
“فقط جای آفتاب خالی است. درآمده، اما ابرها جلویش را گرفته اند. نیست و هست. هست و نیست. امان از تردید. از این بی خورشیدی، دلم گرفته. شاید آسمان در عوض من دارد گریه می کند. شاید هم در عوض تو. باران، مسافر آسمان است. همسایه خدا. اشک بهشت. شاید هم ولیعهد عشق. گمانم خبر داشته باشد از خورشید.”
به به… به به…
“«اللهم ارنی الطلعه الرشیده».”
بسیار دلنشین بود، لطیف بود.
الان اینجا هم باران با شدت زیادی در حال باریدن است!
” از تو بارش، از من نیایش. بیا با هم «عهد» ببندیم؛ به امید تبسم خورشید، ترنم از تو، توسل از من.”
تا رنگین کمان درنیامده، و تا بیش از این دیر نشده،…
ای عاشقانه ترین سلام پاییز!…
سلام بر حسین*…
سلام
از تو بارش از من نیایش….
حاجاتتون روا و التماس دعا
سلام و خدا قوت.
مثل بارون لطبف بود این پست. عکسها هم همینطور.
پایانش، زیبائیشو چند برابر کرده. “از تو بارش، از من نیایش.”
آسمانش را گرفته تنگ در آغوش …
ابر با آن پوستین سرد نمناکش…
باغ بی برگی…
روز و شب تنهاست
با سکوت پاک غمناکش
ساز او باران… سرودش باد…
جامه اش شولای عریانی است
باغ بی برگی که می گوید که زیبا نیست؟…
جاودان بر اسب یال افشان زردش می چمد در آن…
پادشاه فصل ها… پاییز.
شاعر: مهدی اخوان ثالث
چقدر زیبا و با احساس.
الله جمیل…
باران که می بارد تو در راهی… از دشت شب تا باغ بیداری
از عطر عشق و آشتی لبریز… با ابر و آب و آسمان جاری
بسم رب الفاطمه(س)
۷۰* امام صادق علیه السلام:
سه وقت است که دعا در آن اوقات مستجاب است:
بعد از نماز واجب
به هنگام بارش باران
و هنگام پدیدار شدن نشانه اى از اعجاز خدا در زمین.
(بحار الانوار، ج۸۵، ص۳۲۱)
“یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجة”
الآن چند سال هست که رشت پاییز ندارد! یکهو از تابستان می پریم به زمستان… دیوانه کننده شده باران امشب… حلال کنید قبل أن تفقدونی بسبب سیل!
ناچارم علیرغم میل باطنی داداش حسین اینگونه تعریف کنم:
کی فکر می کنه، صاحب آن متن های غرّای پیل افکنِ کوسه کُش و نابودگر شماره ی یکِ هیمنه ی پوشالی دشمنان داخل و خارج، جلبک های سبز و قهوه ای و … و برجک انداز فتنه گران و خواص و عوام بی بصیرت، اینچنین متن های برخواسته از احساس پاک و روح لطیف روزنامه نگاری عارف مسلک باشه.
به زعم من، این متن، به شیرینی شهد زیبای گل یاس در فصل بهاره. کسی چشیده این طعم رو به همراه بوی عطرش؟
احساسی بود که اگه نقطه چین نشه نشانه ی لطف مدیر و مبصر به اینجانب است!
چه زیبا و لطیف نگاشته اید این متن را…..
اللهم عجل لولیک الفرج
http://www.dlhill.com/HD_sounds/Harley%20888-%20open%20pipes.sm.mp3
یا میلاد،
انت و جمیع الناس، من اهل مدینه رشت، فی ظِلّ مولنا، و ایضا” کل انجم القطعه المقدسه السادس والعشرون.
میلاد!
صدای موتور بود؟ 🙂
شکراً لأخی “جشم إنتظار” لهذا التفقد و ایضاً أجوب نعم لأخی العزیز السید أحمد 🙂
در هیچ دلی، نیست به جز تو هوسی… ما را نبود به غیر تو دادرسی
کس نیست که عشق تو ندارد در دل… باشد که به فریاد دل ما برسی
“امام روح الله”
چه دودی داشت خفه شدیم بابا! آقا میلاد.
ولی هیچ موتوری مثل موتور هوندای بابا اکبر نمیشه بوی دودش هم حیات بخشه.
داداش حسین! با احساس نوشتید.
دوستان خوب هم قطعه ای
حالا که این متن زیبا را خواندید دعا کنید همه عشاق به معشوقشان برسند.
(از متن پر احساس داداش حسین سو استفاده کردم.)
۴۲ روز مانده تا عاشورا
لبیک یا حسینِ زهرا…
امیری حسین و نعم الامیر
http://www.faupload.com/upload/90/Aban/1-5/مقدم-امیری-حسین.wma
نفرین بر آن محرم نا محرم
که زهر جفا را نه در جام تو که در کام ما ریخت.
آه! ای خورشید عشق
ای مولای جوان من
چه زود غروب کردی!
یا جواد الائمه ادرکنی
پیشاپیش تسلیت.
اخراج (گفت و شنود)
گفت: شبکه فارسی زبان بی بی سی و صدای آمریکا دست به اخراج تعداد قابل توجهی از ضد انقلابیون فراری زده اند که قبلا در جریان فتنه ۸۸ آنها را استخدام کرده بودند.
گفتم: خب! وقتی فتنه ۸۸ با شکست و رسوایی روبرو شده دیگر نیازی به این پادوهای کاسه لیس ندارند.
گفت: یکی از اخراج شده ها گفته است رئیس جدید VOA تحت تاثیر امیرعباس فخرآور است و فخرآور هم از طریق یک ایرانی مقیم واشنگتن با کیهان در تماس است! و نتیجه گرفته که اخراج آنها زیر سر کیهان است!
گفتم: عجب خل و چلی است؟! فلان فلان شده دارد رد گم می کند! چون شایع شده که خود او مشکوک به تماس با مراکز اطلاعاتی ایران است و به همین علت اخراج شده تا ماجرا بررسی شود.
گفت: حیوونکی ها بد جوری گیج و منگ شده اند!
گفتم: به یارو گفتند؛ تو، منی، من تو هستم! حالا بگو تو کی هستی؟ و یارو کمی فکر کرد و گفت؛ خدا لعنتت کنه! بد جوری منو گم و گور کردی!
عکسها خیلی زیباست
مخلصیم داداش حسین و آقا سید
پارک ملت، خوبی ها و ضعف هایی داره که فعلا” بهش کار ندارم ولی الان خانوم گیتی خامنه مهمان برنامه است.
سلام به همگی
چقدرامشب قطعه بااین همه عکس پاییز قشنگ شده.چقدرمتن قشنگ تموم شد«اللهم ارنی الطلعه الرشیده».روحم جلا پیداکرد.
باران فصل پاییز، با باران فصل بهار فرق می کند و نرم می کند استخوان خشک برگ های زرد را که نجیبانه تر بشکنند زیر پای رهگذران…
«««««««««پاییــــــز بهاریـــــــــــــست که عاشق شده است»»»»»»»»»»»»
تلخ است که لبریز حقایق شده است
زرد است که با درد موافق شده است
شاعر نشدی ،وگرنه می فهمیدی
پاییز بهاریست که عاشق شده است
“میلاد عرفانپور”
امشب قطعه۲۶ برایم دوست داشتنی تر شده است، چون پائیز را خیلی دوست دارم.
سنگم بزنی به جای دیگر نروم
آبم ندهی، تشنه، از این در نروم
والله اگر در قفس باز شود
از بام تو گامی آن طرف تر نروم!!
:::::::::::::::::
بـــــــــــــــاران،
حرفـــــــــــی
بـــــــــــــزن
حرف های
تــــــــــو
مرطوب
است
:::::
چقدر قشنگ بود.
دلم خواست برم زیر بارون.
ولی کو بارون آه اینجا؟ اه اه اه اه اه.
:-(((((
یک پست جدید
زیبا بود و دلنشین
سپاس
«آدم» تنها کلمه ای است که وقتی باران می بارد، چتر باز می کند بالای سرش. کلاس کلمات دیگر، مثل «کبوتر»، مثل «کلاغ» بالاتر است و اجازه می دهند باران، بال هایشان را تمیز کند. ما آدم ها از یک طرف دعا می کنیم باران ببارد، از یک طرف چتر باز می کنیم! نگاه کن
راستی! شنیده ام وقتی تو می باری، دعا مستجاب می شود؛ از تو بارش، از من نیایش
. «اللهم ارنی الطلعه الرشیده».
“اللهم عجل لولیک الفرج”
آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین
این پست و کامنتاش چه شاعرانه شده،
زیبا شده.
“«آدم» تنها کلمه ای است که وقتی باران می بارد، چتر باز می کند بالای سرش”
چه جمله قشنگی
و چه متن قشنگ و دلنشینی
امام موسی صدر :امید نتیجه تربیتی انتظارِ فرَج و گشایش است.
و باز هم : انتظار یعنی آمادگی، بسیج شدن، آموزش و آمادگی روحی، روانی، فکری، معنوی و جسمی، نیز آمادگی تکنولوژیک و نظامی. گذشتگان ما چنین بودند. ما نیز چنین بوده ایم.
خوش به حال شما تهرانی ها که لا اقل باران را دیدید و چشیدید!
ما یزدیا که همچنان منتظرییم… آخر آسمان در اینجا کمی خساست نشان می دهد خوب از طرفی دیگر سخاوت زیادی دارد با بارش آفتاب مهربانش!
البته خدا آنقدر مهربان است که دعای ما را حتی زیر بارش آفتاب هم اجابت کند!
اللهم ارنی الطلعه الرشیده…
جالب بود میلاد…
نوازندش خودت بودی؟!
آقای قدیانی فریااااااااااااااااااااااد از مبصر شما،چرا کامنت های منو تائید نمیکنه؟
من دوست دارم طبق تشخیص خودم با شما صحبت کنم،مشورت کنم،تعریف کنم،نقد کنم.
سید به جون خودم ما دشمن نیستیم،منم مثل چشم انتظار و سلاله۹دی و میلاد پسندیده و بقیه، قطعه رو دوست دارم.
**عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد**
در میان حجره یا رب کیست غوغا می کند
شکوه زیر لب ز بی رحمیِ دنیا می کند
همسرش از فرط شادی و شعف کف می زند
زین عمل خود را به دنیا خوار و رسوا می کند…
شهادت آقا امام جواد(ع) را محضر مولا صاحب الزمان و نائب بر حقش تسلیت عرض میکنم؛
آجرک الله آقاجان…
http://www.faupload.com/upload/90/Aban/1-5/Golchin-ShahadatImamJavad%5B13%5D.wma
سلام
شهادت حضرت جوادالائمه(ع)، علی اکبر حضرت رضا(ع) تسلیت
افتاده بین حجره و آبش نمی دهند
می گوید آب آب و جوابش نمی دهند…
شادی روح امام(ره) و شهدا و سلامتی حضرت آقا صلوات
سلام داداش حسین…
بیا باران سر قبر شهیدان بباریم و بباریم و بباریم
یادش بخیر بارونای بیت الله الحرام….
سلام به مجاهد راه ولایت حسین قدیانی و همه هم سنگران جنگ نرم
در وبلاگ فجر نور :
سلام امام خامنه ای به خادم ملت
سلام،زیبا بود؛ یک نیایش ما هنوز تا بارش فاصله دارد
کشتی مساز ای نوح
طوفان نخواهد آمد
بر شوره زار دل ها
باران نخواهد آمد
رفتی کلاس اول
این جمله را عوض کن
آن مرد تا نیاید باران نخواهد آمد
امروز یک دل سیر بارون خوردم در راه نمایشگاه مطبوعات.
غرفه کیهان امسال اومده بود این ور بازار!! مستقیم میرفتی
میرسیدی به غرفه وطن امروز. چند نفری هم بودن که نمیشناختم.
ولی چهره آشنا توی نمایشگاه تا دلت بخواد میدیدی.
راستی تا حالا به غرفه دار شدن قطعه ۲۶ توی نمایشگاه مطبوعات
فکر کردی؟؟ موتورسکلت و یوگا و جدول و کوبلن دوزی غرفه زده بودن!
دوستان محترم!
البته که آقای قدیانی همه کامنت ها را می خوانند و کامنت ها دست آخر با نظر ایشان تائید یا رد می شود. نه تائید یک کامنت، به معنای پذیریش صد در صد آن است و نه تائید نشدن یک کامنت، به معنای مخالفت صد در صد با آن.
این را هم همین امروز بگویم که تا به حال در جشنواره مطبوعات، بخش مسابقه، آقای قدیانی نوشته های شان را ارسال نکرده اند. امسال هم نفرستادند و اصولا اعتقاد و علاقه ای به این قبیل مسابقات ندارند.
۳۹ روز مانده تا عاشورا
لبیک یا حسینِ زهرا…
یک کاروان آهسته می آید به صحرا…
آقا مسعود ساس بزرگوار؛
سلام برادر
بعد از مدت ها دوری، رسیدن به خیر!
اسلامی ایرانی!
همچنان بامزه کامنت می گذاری. بیشتر می گفتی از حال و هوای نمایشگاه…
و اما بچه ها!
خودتان می دانید که به دلیل زود به زود به روز شدن قطعه ۲۶ لاجرم هنوز هم برای مطالب قدیمی تر که از نمایش در صفحه اصلی خارج شده اند، کامنت می آید. کلیک روی مطالب قدیمی تر و خواندن کامنت های جدید پست ها را از دست ندهید. راحت ترین کار، مراجعه به ستون «۱۵ نوشته آخر» است؛ سمت چپ وبلاگ.
دیگه داداش، جونم برات بگه، آتیلا حجازی و مهدی رحمتی امروز توی غرفه های
ورزشی مشغول امضا دادن بودن. چه صفی هم تشکیل شده بود برای امضا!
طبقه بالا که کلا تعطیل بود! برای خالی نبودن عریضه چنتا نشریه دانشگاهی
انداخته بودن بالا! غرفه جام جم حسابی خرج کرده بود و واقعا شیک ترین
غرفه امسال بود. همشهری و رفقا هم سرشون شلوغ بود.
جلوی روزنامه کیهان، بازار بحث و گفتگو داغ بود ولی چون ترجیح میدم
مشکلم رو با مخالفان فکری به صورت فیزیکی! بر طرف کنم دیگه توقف نکردم.
دفتر نظرات کیهان هم واقعا جالب بود. از تعریف و خسته نباشید
تا فحش و واگذار کردن به خدا!
خلاصه که به رفتنش می ارزه. بچه هائی که میتونن حتما یه سر بزنن.
اسلامی ایرانی؛
ممنون برادر!
با مخالفان فکری به صورت فیزیکی!!!
امام جواد (ع) می فرماید:
غنی المومن غناهُ عن الناس
توانگری مومن در بی نیازی از مردم است.
(شرح غررالحکم،ج۵،ص۲۹۹)
راستی بحث موتور شد، از خطرات موتور سواری یکیش همین
تصادف حاج محمود کریمی عزیز، که چندتا از دنده های پهلوش شکست.
اینم نقل قولی از حاج حسن خلج بعد از عیادت از حاج محمود:
« نه میتونم بشینم، نه میتو نم بخوابم،نه چیزی بخورم،حتی نفس کشیدن هم برام سخت شده است.»
برای سلامتی حاج محمود ۳ تا صلوات.
اسلامی ایرانی میگوید:
بازار بحث و گفتگو داغ بود ولی چون ترجیح میدم
مشکلم رو با مخالفان فکری به صورت فیزیکی! بر طرف کنم دیگه توقف نکردم.
معرکه ای بابا تو هم اسلامی ایرانی!
اسلامی ایرانی!
مطمئنی دنده هاش شکسته؟ نشکسته ها، فقط ضربه شدیدی بهش وارد شده.
اما عجب موتوری داره حاج محمود!
انشالله تا محرم سلامتیشونو به طور کامل به دست بیارن.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم….
والا منم امیدوارم به محرم برسه که کلی دلم برای روضه های حاجی تنگ شده.
راستی این حاج حسین ما کجاست؟؟
۲ کلمه با فونت ۱۰۰ بنویسه، حسین قدیانی:
سلام آقا سید بزرگوار
خیلی خیلی خوشحالم که هنوز هستید
بابت غیبت هم ببخشید
خوشحالم که دوباره تو قطعه ی مقدسی از بهشتم
دعا یادتون نره
شادی روح امام(ره) و شهدا و سلامتی حضرت آقا صلوات
السلام علیک یا جوادالائمه
خواهر نداشتی که به جای تو جان دهد
یا گرد و خاک پیرهنت را تکان دهد
از روی خاک حجره سر خاکی تو را
بر دارد و به گوشه دامن مکان دهد
می خواهی آب آب بگویی نمی شود
گیرم که شد ولی چه کسی آب تان دهد؟
“علی اکبر لطیفیان”
شهادت جوان ترین امام مان، باب المراد عالمین، حضرت امام جواد علیه السلام تسلیت.
تنها بخشی که بادلم بازی کرد اینجا بود:
“شاید هم در عوض تو. باران، مسافر آسمان است. همسایه خدا. اشک بهشت. شاید هم ولیعهد عشق. گمانم خبر داشته باشد از خورشید. از دل خورشید. نگاهش کن! مثل افسانه می ماند، بس که زیباست. تا رنگین کمان درنیامده، و تا بیش از این دیر نشده، ای عاشقانه ترین سلام پاییز! علیکم السلام!
راستی! شنیده ام وقتی تو می باری، دعا مستجاب می شود؛ از تو بارش، از من نیایش. بیا با هم «عهد» ببندیم؛ به امید تبسم خورشید، ترنم از تو، توسل از من. «اللهم ارنی الطلعه الرشیده». ”
همیشه اینطور نوشتنت رو دوس داشتم داداش حسین
و اینم میگم که یه گپی با هم زده باشیم:سلام!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم…
به به…
سلام بر جناب “بی ترمز”؛ داداش مسعود!
ارادتمندیم…
بسم رب الفاطمه(س)
۷۲* امام جواد علیه السلام :
کسی که راه ورود به کاری را نشناسد ، راه برون شدن از آن، درمانده اش می کند.
(بحارالانوار، ج۶۸، ص۳۴۱)
با سلام
با مجموعه پوسترهای سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه با کیفیت عالی به روزیم.
لطفا ما را در جهت گسترش این پوسترها یاری فرمائید.
آقا این جمله ما مثل اینکه خوب مطلب رو نرسونده:
“بازار بحث و گفتگو داغ بود ولی چون ترجیح میدم
مشکلم رو با مخالفان فکری به صورت فیزیکی! بر طرف کنم دیگه توقف نکردم.”
به جرات میگم خیلی از کسانی که کیهان رو قبول ندارن و اون رو یک بنگاه
دروغ پراکنی میدونن، با خیلی از اصول انقلاب هم مشکل اساسی دارند.
تجربه ثابت کرده اینجور افراد با حرف و منطق و استدلال نه قانع میشن نه آدم!
مخصوصا الان که ۲ سال از فتنه گذشته و معلوم شد کی سمت حقیقت و کی
سمت باطل. پس دیگه بحث کردن با این افراد فایده نداره.
باید منتظر روزی بود که دوباره جوگیر بشن و بیان تو خیابون، اونجا با هم
تبادل نظر کنیم!
منظور جمله این بود. نه اینکه از هرکی خوشم نیاد بگیرم بزنمش!!
همه ما ایرانی هستیم و تا وقتی کسی علیه رهبر ما و امنیت کشور ما
شمشیر از رو نبنده، با هم برادریم.
اللهم عجل لولیک الفرج…
اشاره ای کوتاه به برخی اعمال “دهه اول ذی الحجه”
غسل اول ماه؛
“روزه” در این دهه بسیار موکد است؛
در هر شب، بین نماز مغرب و عشا دو رکعت نماز، در هر رکعت آن یک بار سوره “حمد” و “توحید” و این آیه «و واعدنا موسی ثلثین لیله و اتممناهها بعشر فتمّ میقات ربّه اربعین لیله و قال موسی لأخیه هارون اخلفنی فی قومی و اصلح و لا تتّبع سبیل المفسدین» را بخوانید. (سوره اعراف، آیه ۱۴۲)
بعد از نماز صبح و مغرب خواندن این دعا:
“اللهم هذه الأیام التی فضلتها على الأیام و شرفتها قد بلغتنیها بمنک و رحمتک فأنزل علینا من برکاتک و أوسع علینا فیها من نعمائک اللهم إنی أسألک أن تصلی على محمد و آل محمد و أن تهدینا فیها لسبیل الهدى و العفاف و الغنى و العمل فیها بما تحب و ترضى اللهم إنی أسألک یا موضع کل شکوى و یا سامع کل نجوى و یا شاهد کل ملأ و یا عالم کل خفیة أن تصلی على محمد و آل محمد و أن تکشف عنا فیها البلاء و تستجیب لنا فیها الدعاء و تقوینا فیها و تعیننا و توفقنا فیها لما تحب ربنا و ترضى و على ما افترضت علینا من طاعتک و طاعة رسولک و أهل ولایتک اللهم إنی أسألک یا أرحم الراحمین أن تصلی على محمد و آل محمد و أن تهب لنا فیها الرضا إنک سمیع الدعاء و لا تحرمنا خیر ما تنزل فیها من السماء و طهرنا من الذنوب یا علام الغیوب و أوجب لنا فیها دار الخلود اللهم صل على محمد و آل محمد و لا تترک لنا فیها ذنبا إلا غفرته و لا هما إلا فرجته و لا دینا إلا قضیته و لا غائبا إلا أدیته و لا حاجة من حوائج الدنیا و الآخرة إلا سهلتها و یسرتها إنک على کل شیء قدیر اللهم یا عالم الخفیات یا راحم العبرات یا مجیب الدعوات یا رب الأرضین و السماوات یا من لا تتشابه علیه الأصوات صل على محمد و آل محمد و اجعلنا فیها من عتقائک و طلقائک من النار و الفائزین بجنتک الناجین برحمتک یا أرحم الراحمین و صلى الله على محمد و آله أجمعین و سلم علیهم تسلیما”
اعمال این ماه بسیار مفصل است،
برای مطلع شدن از همه اعمال به کلیات مفاتیح الجنان صفحه ۴۵۲ مراجعه کنید.
ضمنا برای هم دعا کنیم!
آقای قدیانی سلام، شهادت جوان امام رضا را تسلیت عرض میکنم.
قطعه هر روز زیباتر از روز قبل می شود. هر روز بر جذابیت هایش افزوده می شود.
خدا شما را برای نظام ولائی ما حفظ کند. دعا می کنیم ذوق و احساستان در راه ولایت همیشه جوشان باشد.
اگر اجازه می دهید از آقا سید هم تشکر کنم به خاطر نوحه امام جواد.
در مناسبتهای مذهبی مداحی های که آقا سید میگذارند بهشتی بودن قطعه را تکمیل می کند.
روز جمعه بارونی غم انگیز همه دوستان بخیر!!
“جای آفتاب خالی است. درآمده، اما ابرها جلویش را گرفته اند. نیست و هست. هست و نیست. امان از تردید.”
ممنون از سید احمد عزیز و از یاد آوریتون.
قطعه قطعه مهره
سلام
عالی بود. بارون این چند روز این متن عالی رو کم داشت (:
ممنون ک هستین (:
دوستان محترم!
تا دقایقی دیگر قطعه ۲۶ با ۲ مطلب اجتماعی و سیاسی، به روز می شود…
سلام مجدد
فراموش کردم که ایام شهادت امام جواد را تسلیت بگویم و حالا هم ساعات پایانی آخرین شب ذی قعده است و فردا سالگرد یک ازدواج مبارک که به جد می گویم مایه شادی تمام هستی است.
حلول ماه ذی حجه و ازدواج پربرکت مولای متقیان علی (ع) و فاطمه زهرا سیدة نساء العالمین بر همه دوستدارانشان مبارک: )
سلام
برادر حسین قدیانی شما متنی در مورد فیلم حبه قند نوشته اید؟
هرچی میگردم پیدا نمیکنم!
این روزها حملات به ابراهیم حاتمی کیا خیلی زیاد شده کاش متن را در معرض دید میذاشتید من که پیداش نکردم
عاشقان اصغر فرهادی… بد حمله کردن به ابراهیم حاتمی کیا
ای که دستت میرسد کاری بکن…
ممنون/ لذت بردیم
سلام
خوب بود