نمی دانم این نقد به جمهوری اسلامی، به ویژه رسانه ملی، ایضا سایر رسانه ها، حتی وبلاگ من و شمای بچه حزب اللهی وارد است یا نه، اما نظام، مجرم هم نباشد، لااقل از نظر بعضی ها و با نیت های مختلف و بعضا مخالف، متهم است به استفاده ابزاری از جماعتی که بدحجاب می خواندش و با «گشت ارشاد» می گیردش! یعنی همه ما تقریبا متهمیم؛ ایام انتخابات، رای دادن این افراد را دال بر تنوع افکار و تعاطی سلایق و نشانه جذب حداکثری حساب می کنیم، در رسانه مان خیلی واضح، نشان شان می دهیم، گفت و گوی شان را بی هیچ سانسور تصویری، پخش می کنیم، به شکل کاملا تابلو؛ ذوق مرگ شده هم پخش می کنیم، لیکن آب انتخابات که از آسیاب افتاد، با گشت ارشاد استقبال می کنیم از ایشان! سخن اینجاست؛ اگر بدحجابی، آنقدر بد است که گشت ارشاد را لازم می کند، پس تبلیغ بدحجابی، حتی موقع رای دادن به انتخابات همین نظام، گیرم حتی هنگام جان دادن برای جمهوری اسلامی، چه ضرورتی دارد؟! و اگر بدحجابی، مثل همین ایام انتخابات، آنقدر امر مذمومی نیست و حکایت شتر دیدی، ندیدی است، آیا بهتر نیست گشت ارشاد بالکل جمع شود؟! با طرح این ۲ پرسش، می خواهم سئوالات دیگر خودم را ذیل همین بحث، ادامه دهم. در این متن، نه قصد صدور حکم دارم، نه نیتی برای تضعیف حماسه ملی ۱۲ اسفند که ما خود در شمار حماسه خوانانیم. این نوشته فقط در حکم «طرح مسئله» است و البته کتمان نمی کنم در بطن خود، دغدغه حجاب دارد و ایضا نقد نگاه غیر فرهنگی، شل و ول، رها، بی بند و بار، ناراست و نادرست حکومت و دولت به معضل بدحجابی.
۱: آیا می توان از گشت ارشاد و ترویج البته شاید ناخواسته بدحجابی به بهانه امر مقدس انتخابات، هم زمان با هم دفاع کرد؟!
۲: آیا این ۲ مقوله با هم قابل جمع اند یا غیر قابل جمع؟!
۳: آیا طرح این سئوالات، در مقطع کنونی، تضعیف حماسه ملی یوم الله ۱۲ اسفند است؟!
۴: آیا می توان به بهانه امر مقدسی مثل انتخابات، واجبی چون حجاب را برای مدتی بی خیال شد؟!
۵: معنی روشن اوجب واجبات بودن حفظ نظام، دقیقا یعنی چه؟!
۶: آیا نشان دادن یک بدحجاب در حین شرکت در انتخابات، ترویج خواسته یا ناخواسته بدحجابی محسوب می شود یا نه؟!
۷: آیا نشان دادن یک بدحجاب در حین شرکت در انتخابات، بهترین تبلیغ برای بدحجابی حساب می شود یا نه؟!
۸: آیا همین مسئله برای بانوانی که با حجاب کامل، -نه لزوما حجاب برتر- در انتخابات شرکت می کنند، در حکم تبلیغ حجاب است یا نه؟!
۹: در صورت مثبت بودن جواب، کدام تبلیغ، موثرتر است در اینجا؟! بدحجابی یا حجاب؟!
۱۰: اصلا این مسئله به مقوله تبلیغ، ربط دارد یا خیر؟!
۱۱: آیا گیر دادن به بدحجابی از نوع گشت ارشادی، در وقت خودش لازم، و تبلیغ اینکه در انتخابات جمهوری اسلامی، حتی بدحجاب هم می آید و رای می دهد، در وقت مقتضی؛ هر ۲ اقدامی درست است؟!
۱۲: چرا هر ۲ کار با هم درست است؟! چرا هر ۲ کار با هم درست نیست؟!
۱۳: آیا رای دادن افراد بدحجاب، مصداق جذب حداکثری است و برایش باید خیلی خوشحال بود؟!
۱۴: آیا رای دادن افراد بدحجاب، حتی اظهار علاقه شان به جان نثاری در راه رهبر، امری غیر عادی است؟!
۱۵: اگر غیر عادی و خیلی مهم است، درجه مسرت ما از این فتح الفتوح چقدر باید باشد؟! آیا حق خرکیفی برای ما محفوظ است؟!
۱۶: چرا بعضی از ما فکر می کنیم تصویر رای دادن افراد بدحجاب، مشتش محکم تر بر دهان دشمن فرود می آید، تا تصاویر دیگر؟!
۱۷: آیا پیروزی جمهوری اسلامی، یکی هم در کشاندن افراد بدحجاب، پای صندوق آراست، یا این مهم، اصلا ربطی به مبحث پیروزی و شکست ندارد و امری بدیهی است؟!
۱۸: چرا و با کدام دلیل، بعضی از ما، از رای دادن افراد بی حجاب در انتخابات، بیشتر خوشحال می شویم، تا رای دادن مادر ۴ شهید؟!
۱۹: دلیل علاقه ما به استفاده مکرر از تصاویری که مع الاسف ۲ فردای دیگر، با گشت ارشاد می گیریم شان، و شیطان پرست و غرب زده و عامل برهنگی فرهنگی و حتی مخالف با راه رهبر، معرفی شان می کنیم، چیست؟!
۲۰: این افراد، عاقبت از نظر ما، جان نثار جمهوری اسلامی اند یا عامل نظام سلطه؟! یا هر ۲؟!
۲۱: آیا روزی که به ساز ما می رقصند، خوب، و دگر روز، محکوم اند؟!
۲۲: آیا مشکل، کمی تا قسمتی از ناساز بودن، سیاسی بودن، و غیر فرهنگی بودن ساز فرهنگی ما نشات نمی گیرد؟!
۲۳: آیا پیروزی بزرگ تر جمهوری اسلامی، نمی تواند آنجا باشد که به دنیا بگوید؛ معضل بدحجابی را حل کرده ام؟! به جای آنکه علی الدوام در بوق کند رای دادن افراد بدحجاب را؟!
۲۴: میان جمهوری اسلامی و حکومت لائیک ترکیه در همین بحث حجاب، منهای شعار، چه تشابهات و تفاوت هایی دیده می شود؟!
۲۵: این نقاط اشتراک و افتراق در چیست؟!
۲۶: جمهوری اسلامی به عنوان اوجب واجبات، قرار است بماند که چه بشود؟!
۲۷: بر فرض که نگاه رسانه های ما به مقوله رای دادن افراد بدحجاب، ترویج بدحجابی محسوب شود، آیا انتخاباتی حتی با مشارکت ۱۲۰ درصدی(!) نزد خدا چقدر و تا کجا ماجور است، اگر که نقض حکم مسلم خدا در همین انتخابات، مرتب ترویج شود؟!
۲۸: چرا هنگام آپ کردن تصاویر افراد بدحجاب هنگام رای دادن، حتی رسانه های متعهد، می گردند و آن بدحجاب زیباتر و البته با آرایش بیشتر را پیدا می کنند؟!
۲۹: چرا گشت ارشاد دقیقا به همین افراد در خیابان گیر می دهد؟!
۳۰: فرض کنیم اگر در مساجد و مدارس حوزه رای گیری، روی دیوار بزنند که «خواهرم! لطفا حجابت را رعایت کن»، آیا این کار، مصداق بارز امل بودن است؟!
۳۱: آیا فرد بدحجاب، با دیدن این پیام روی دیوار، قهر می کند و دیگر، رای نمی دهد؟!
۳۲: آیا لااقل به صداقت جمهوری اسلامی، -اگر نه کارنابلدی اش!- در امر ترویج حجاب، پی نمی برد؟!
۳۳: اگر مثلا خواهران فعال در امر انتخابات، هنگام اخذ رای افراد بدحجاب، بدحجابی را نهی از منکر کنند، تاثیر این نهی از منکر، بیشتر است یا گشت ارشاد فردای خیابان؟!
۳۴: آیا اصلا چنین نهی از منکری، مصلحت هست؟! یا اینکه درست و به جا و به موقع نیست؟!
۳۵: آیا پذیرش، بلکه استقبال تا حد خرکیفی از رای دادن افراد بدحجاب، به مرور زمان، تبدیل به پذیرش بدحجابی به عنوان یک «هنجار طبیعی» نمی شود؟! و ناخواسته باعث ریشه دار شدن، بلکه نهادینه شدن بدحجابی نمی شود؟!
۳۶: آیا جمهوری اسلامی به بهانه حفظ خودش یا حتی افزایش میزان مشارکت در انتخابات، می تواند به گونه ای عمل کند که ناخواسته مروج نوع خاص و مضحکی از «عرفی گرایی حکومتی» شود؟!
۳۷: واکنش همین ۲ بدحجاب معروف و جوانی که روز رای گیری، کف دست شان را با پرچم ایران، نقاشی کرده بودند و عکس شان را به جز قطعه ۲۶ و کیهان و یالثارات، همه و همه، حتی توی بچه حزب اللهی هم کار کردی، فردا که نظام مقدس ما می رود و با گشت ارشاد، با ایشان برخورد می کند، به جمهوری اسلامی چیست؟! واکنش شان به ما چیست؟!
۳۸: آیا حداقل همین ۲ نفر، دوره بعد هم می آیند رای بدهند؟!
۳۹: آیا ما داریم با بدحجابان بازی می کنیم، یا با بدحجابی مبارزه می کنیم؟!
۴۰: اگر جمهوری اسلامی یا لااقل بخشی از آن، قائل به مبارزه با بدحجابی نیست، آیا جمع کردن چیزی از جنس گشت ارشاد، عاقلانه تر به نظر نمی رسد؟! نمی گویم حجاب را آزاد کند، می گویم حداقل گشت ارشاد را جمع کند!! آیا جمع کردن گشت ارشاد، با این حال و روز، -تاکید می کنم با این حال و روز!- بهتر نیست؟!
۴۱: وقتی بدحجابی، وارد اداره ای دولتی، حتی حکومتی می شود و می بیند که روی دیوار از پذیرش افراد بدحجاب، عذر خواسته شده، اما عملا او را بیش از دیگران تحویل می گیرند، چه قضاوتی درباره تصمیم نظام در مواجهه با معضل بدحجابی می کند؟!
۴۲: اگر همین فرد نگاه کند و متوجه شود که حجاب خانم های مسئول در آن اداره، از حجاب خودش بدتر است، چه؟!
۴۳: فرض کنید املی، احمقی، حالا هر که! اصلا یکی در مایه های من، گیرم فردی از درون خودم! این پیشنهاد را بدهد که روز رای گیری، از رای دادن خانم های بدحجاب، جلوگیری شود و رای دادن منوط به رعایت حجاب گردد؛ آیا این «پیشنهاد بی شرمانه»، اما لااقل صادقانه، مثلا خیلی زشت تر از عدم صداقت رسانه های جمهوری اسلامی در حل معضل بدحجابی است؟! آیا در شرایطی که همه ما انگار فرزندان مطیعی، -در عرصه فرهنگ، نه سیاست!- برای دهکده جهانی مک لوهان شده ایم، صرف وجود چنین شخص املی، با چنین پیشنهادی غنیمت نیست؟! آیا همین که خواب خوش ما را آشفته کند، جدای از منطقی یا غیر منطقی بودن پیشنهادش، قابل احترام نیست؟! آیا این صدا، در گلو خفه نشود، بهتر نیست؟! آیا باشد و طعنه ها را بشنود، بهتر نیست؟! آیا در شرایطی که همه و همه، حتی بچه حزب اللهی ما هم روشنفکر شده و فرق بدحجاب زیبارو با بدحجاب احیانا زشت را هنگام آپ کردن سایت و وبلاگش متوجه می شود، وجود چند تا امل، ضرورت ندارد؟!
۴۴: آیا صداقت، اولین پیش فرض یک کار فرهنگی بلندمدت نیست؟!
۴۵: در صورت وجود شرط فوق الذکر، آیا دیگر، افراد بدحجاب، پای صندوق آرا حاضر نمی شوند؟! آیا افراد بدحجاب، از بی صداقتی و ۲ گانگی تصمیمات فرهنگی نظام، بیشتر ناراحت می شوند، یا زمانی که ببینند جمهوری اسلامی، حتی کوباندن مشت محکم بر دهان دشمن را، بهانه توجیه بدحجابی نمی کند؟! و در امر مبارزه با معضل بدحجابی، اخلاص دارد؟! آیا در صورت عمل به دومی، تکلیف افراد بدحجاب با معضل بدحجابی، یعنی با خودشان، روشن تر از پیش نمی شود؟!
۴۶: از حیث روان شناسانه، آیا خاطره خوش رای دادن، آمیخته با حجاب خوب، -ولو برای دقایقی!- سبب پیوند حجاب و مشارکت در یک امر ملی نمی شود؟!
۴۷: آیا تجمیع صداقت و کار فرهنگی، حتی با چاشنی زمختی قانون و اندکی سخت گیری، اما نه از نوع گشت ارشادی، بیش از مبارزه عجیب و غریب امروز با معضل بدحجابی، جواب نمی دهد؟!
۴۸: اگر از یک جامعه آماری بدحجاب، سئوال شود که از نظر شما، آیا جمهوری اسلامی، اراده ای بر مبارزه درست و واقعی با معضل بدحجابی دارد یا خیر، پاسخ شان چیست؟!
۴۹: اگر روزی، اغلب بانوان شرکت کننده در انتخابات جمهوری اسلامی را خانم های بدحجاب تشکیل دهد، این بیانگر پیروزی جمهوری اسلامی است، یا شکست نظام، لااقل در بحث حجاب؟!
۵۰: انتخابات، چقدر مگر از حجاب مهمتر است؟! آزادی بیان چقدر مگر از حجاب، مهمتر است؟! حقوق بشر، حتی رای بشر، چقدر مگر از حجاب مهمتر است؟!
¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤
بگذارید این همه سئوال را با پرسش های پیوسته دیگری تمام کنم و تاکید کنم که این نوشته را «طرح مسئله» بدانید و زیاد در پی نظر نگارنده با سوء استفاده از چینش سئوالات نباشید. جمهوری اسلامی با انتخابات ۶۵ درصدی، حتی ۱۲۰ درصدی(!) بیشتر می تواند بر دهان آقای اوباما مشت بکوبد، یا با حجاب صد در صدی؟! آیا جمعه، حکم صریح و البته صحیح خداوند، به نفع کوباندن مشت محکم بر دهان استکبار، تعطیل نبود؟! بود یا نبود؟! آیا فلان بدحجاب، برای آنکه جذب حداکثری رسانه های ما، بیشتر بر دهان استکبار آوار شود، بهتر نبود کلا کشف حجاب می کرد موقع رای دادن؟! آیا میان «گفتار/ گفتمان» جمهوری اسلامی، با «رفتار/ کارکرد» نظام در امر مبارزه با بدحجابی، تناسبی دیده می شود؟! آیا متاسفانه تضاد دیده نمی شود؟! آیا رفتار نظام، بی آنکه خود بخواهد، ترویج قطعی بدحجابی نیست؟! آیا سی و چند سال پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی، موضع گیری فلان پیرزن بدحجاب، علیه اسرائیل، چقدر باید مسرورمان کند؟! یعنی تا حد خرکیفی؟! یا باید کمی تا قسمتی هم ناراحت از جواب این سئوال اساسی باشیم که؛ آیا حجاب زنان ما در روز ۱۲ فروردین ۵۸ موقع رای دادن، بهتر بود یا حجاب زنان ما در روز ۱۲ اسفند ۹۰؟! آیا در زمینه ترویج حجاب و مبارزه صادقانه، کارشناسانه، البته محکم و اصولی و سفت و سخت و بی برو برگرد با بدحجابی، چه بذری کاشته ایم، که الان دنبال برداشت محصول «حجاب برتر» باشیم؟! بر فرض که بدحجابی، معضل اجتماعی، حتی گناه است؛ در این گناه، آیا همه بار معصیت، روی دوش افراد بدحجاب است؟! چقدر از تقصیر، گردن خود جمهوری اسلامی است؟! چند درصدش گردن رسانه های ما؟! نه عزیز! من فقط چند تایی سئوال پرسیدم. من فقط سئوال پرسیدم که انتخابات، چقدر از حجاب مهمتر است؟! چقدر و تا کجا؟!
بسم الله….
یا حسین…
یا رب قو علی خدمتک جوارحی
غروب های جمعه تکرار دلتنگی ماست که به طلیعه ی ظهور نرسیده است و ما دلخوش کرده ایم به سلام مستحبی که جواب آن واجب است.
السلام علیک یا صاحب الزمان
بند آخرش خیلی بیست بود داداش حسین!
سلام
عالی بود داداش
واقعا لذت بردیم
دکتر کوچک زاده یه متن خیلی ردیف تو وبش نوشته بیاین بخونین و نظر بدین
http://kouchakzadeh.blogfa.com
جشنواره زیباترین کودک؟!!!!! آنوقت حامی این جشنواره کیه؟ جایزه ش چیه؟ یه عمر در گوش ما خواندند که سیرت زیبا داشته باش دنبال صورت زیبا نرو! اصلا اینا می خواهند بین ما و بچه هامون اختلاف فرهنگی به وجود بیاورند!
حالا میگن چرا توی خیابون خودتون رو خوشگل می کنید خوب اگه نبینند از کجا می خواهند بفهمند کی خوشکل تره؟ اومدو مسابقه زیباترین، برای بزرگترها زودتر از ۴۰ساله دیگه بود!
با این که یه شوخی تلخ بود ولی از دو خط آخر کامنتم خجالت کشیدم!
پس فرق دوست داشتن مردم با دوست داشتن دست اندرکاران در چیست؟!
میشود گفت انتخاب کودکان زیبا فاجعه است!
شک نکنید این مراسم اگر امسال رسما برگزار شود، در سال های آینده میانگین سنی به مرور افزایش پیدا میکند و به دختر پسرهای نوجوان و جوان هم میرسد!
دعای جمعه آخر رجب که روایت است ۱۱ سال بر عمر می افزاید:
یا اجل من کل جلیل، یا اکرم من کل کریم، ویا اعز من کل عزیز، اغثنی یا غیاث المستغیثین، به فضلک و جودک و کرمک و مدعمرنا وهب لنا من لدنک عمرا بلعافیت، یا ذالجلال و الاکرام.
داداش عزیز :
این اخباری که گفتی ف همش مربوط به هفته ی گذشته بود . اگه راست می گی ، به کمک “جن تسخیری” اخبارهفته ی آینده روپیش بینی کن بی زحمت .
تا حالا بازتاب ورزشی نداشتیم
چقدر این خاتمی حرف می زند
حکایت اون کسیه که تو ده راهش نمی دادند، سراغ خانه کدخدا رو می گرفت
خیلی جالب بود…خصوصا در باره افاضات اخیر ممد تمدن.
راستی یه سوال داشتم خدمتتون.می بخشید فضولیه ولی…این جناب علی اکبر بهشتی کیه که از بچگی شما هم عکس داره؟
حسین قدیانی: دنبالمه! باهامه!!
بابا کودک زیبا! بابا آکروبات باز!
“این جناب علی اکبر بهشتی کیه که از بچگی شما هم عکس داره؟
حسین قدیانی: دنبالمه! باهامه!!”
🙂
سوال و جواب خیلی جالبی بود!
…
حسین قدیانی: باشه! اما لزوما اون نیست که گفتی!!
از جناب حاجی پور بابت عکس ها ممنونیم…
دوستان!
یاد ایام حج به خیر!
“رئیس قوه قضائیه: دستگاه قضایی با هیچ کس تعارف ندارد!”
کلا این قاطعیت آقا صادق کشته منو!
با “هیچکس” تعارف ندارند ها، هیچکس.
حسین قدیانی: این “آقا صادق” رو باحال اومدی…
حاج حسین آقا
من این ادرسی که دوستمون گذاشته وبلاگ کوچک زاده رفتم
متن آخرش راجع به علی لاریجانی رئیس مجلسه
خیلی خوبه
بچه ها برین بخونین
علی لاریجانی سودای ریاست جمهوری در سر داره ما هم که خوابیم..
http://kouchakzadeh.blogfa.com/post-112.aspx
متن رو نخوندم هنوز ولی عکسا خیلی بامزه بود.معلومه از اون پسربچه های زبل بودید.ماشاالله !
قلعه نویی: مرحوم ایویچ در زندگی خود کل یوم ۲ نیمه متفاوت داشت!!!
ناصر حجازی: ایویچ مربی بزرگی نبود!!
خیلی باحال بود
اینم من اضافه میکنم
علی دایی: ببخشیدا خیلی ببخشید داور سر مارو برید!!!!
…
چه قدر خبر گذاشتی امروز…
…
…
۱۰ مرداد اولین روز ماه مبارک رمضان هم هست گویا. ما هم ضمن تبریک این پیروزی بزرگ به همه مسئولین لشکری و کشوری یک سوال داریم و آن هم این که مجوز این جشنواره ها را کجا صادر می کند؟
بیچاره آن دختربچه ای که در ۴-۳ سالگی دغدغه اش بشود این که آیا از بقیه ی هم سالانش زیباتر هست یا نه؟ آن وقت بزرگ که شد طبیعتا کسی نباید بر او خرده بگیرد که چرا با این وضع می آیی به خیابان؟ طفل معصوم می آموزد که باید کاری کند که نگاه دیگران را به خودش معطوف سازد.
خوب می نویسی ولی خوب نمی نویسی! این همه چاپلوسی را در متابعت از کدام امام آموخته ای شیعه ی علی؟ این همه مداحی ظلم ارث پدرت یقین که نبوده است، ما سبزیم پسر! و به یاری خدای لطیف تا پایان ایستاده ایم. از ما نمی ترسی که پشتت به باتونت گرم است. روزی که برای ماست اگر دیدمت فقط یک سوال از تو میپرسم… چطور دلت آمد نانجیب؟!!!
حسین قدیانی: عزیزم! باتوم درست است نه باتون!
به حسین:
…
!!
حسین قدیانی: حالا همه خیال می کنند سیداحمد نقطه چین کرده شیطون!
عکس های بچگیتون خیلی باحال.معلوم خیلی شیطون بودید.درباره متنتان هم علاقه شما به مالچ قابل توجه است.:)
دیگه خیال نمیکنن داداش!
گفتم من اگه جواب بدم که آخرش همینه دیگه زحمت الکی ندم به سید و شما!!
مخلصم
سلام آقای قدیانی
امشب ابن حر عجب کاری کرد. اما خیال کرده آن دنیا خدا می داند با اینها..
تاریخ انگار باز تکرار می شود…
حکایت آل خلیفه مانند آل زبیر است..
می گویند به فضل خدا…
نمی دانم تا چه حد کور دل هستند..
زمان انتظار خوشا به حال آنان که نوای هل من ناصرنی ینصرنی را لبیک می گویند..
یا سید الشهدا..
این طرح زیباترین کودک تهران هم از آن طرحهاست ها!
آن وقت میخواهیم دختران و پسران فردای جامعه ما سالم باشند و منحرف نشوند!
خدا آخر و عاقبت همه ما رو بخیر کنه و نیز عاقبت نسل های بعدی ما رو
مملکت ما افتاده دست کیا به خدا…
پیام “بی زرگانی”
ساعت ۰۰:۵۴
تعداد افراد آنلاین: ۲۰ نفر
ماشالله…
داداش حسین بی همتای بسیجیها فـــــــــدائی داری…
سالهای قبل تر که این جشنواره ها نبود وضعیت الان جامعه اینه!خدا به دادمون برسه سالهای بعدتر این بچه ها چی بشوند!?
این خاتمی اظهار نظر نکنه,فکر نکنم کسی بگه لاله!
این ماهواره ها رو از ۹۰% کدوم خونه ها جمع کردند “الله اعلم”,ما که هرچی دور و برمون رو نگاه می کنیم ,ماهواره زیاد نشده باشه ,کم نشده!
اخرش ما نفهمیدیم این قوه قضائیه شدتش برخورد داره یا برخوردش شدت داره ,تازه با کی شو هم نفهمیدیم!?
اگه با وجود این الودگی و ریز گردها عمر ما قد بده نسل جدید این موتورسیکلت ها رو ببینیم!
مالچ رو هم بی خیال!
اسم شهردار و کاراش هم که می یاد نمی دونم چرا یاد انتخابات دوره ی بعد ریاست جمهوری می افتم,حالا چه سریه نمی دونم!?
حسین قدیانی: کامنت برای وبلاگ، یعنی این! آفرین! از این کامنت خوشم آمد که خودش یک پا “طنز” بود و قشنگ!
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با سلام و احترام به حاج داداش حسین
اللهم ارزقنا حج بیتک الحرام!
موفق باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با سلام و احترام به حاج داداش حسین
اگر موضوع جشن واره جدی است ، عکس بجه هایم را بفرستم ! بلکه جایزه ای بدهند تا با آن کسری پول ثبت نام مکه ئأمین شود ! تا از غار حرا ده نه صدتا عکس بگیرم !
خیلی تحلیل های باحالی بود اما کامنت “قاصدک منتظر” خیلی بهتر بود مخصوصاً آخرین جمله 🙂
سلام داداش حسین. خدا قوت.
ما که از کار مسئولین مربوطه سر در نمیاریم. نمیدونم چی بگم. دختری که تو ۵ سالگی به عنوان زیباترین دختر تهران انتخاب بشه دیگه وقتی ۱۸ ساله شد چه انتظاری میشه ازش داشت؟ حتما الان که ۵ سالشه اشکال نداره کلی به سر و وضعش برسن و بیارن جلو ملت نمایشش بدن ولی وقتی ۱۸ ساله شد توسط خواهر های گشت ارشاد، ارشادش میکنن. تاسف آوره.
جدی جدی فرمانده نیروی انتظامی گفته ۹۰ درصد از ماهواره ها جمع شده؟
ماهواره های کجا؟ ماهواره همسایه های ما که در صحت و سلامت سرجاشه.
…
حسین قدیانی: درست نگفتید حداقل بخشی اش را!! اما دوست ندارم همه سر دربیاورند. از ذکاوت تان ممنون!
اینا همش حرفه باد هست اصلا جدیش نگیر جان خودت .
۱٫ اون سه چرختو چند برات خریدند اون سال ؟ همسایه بغلیمون لنگشو داشت گم کرد !
۲٫ در مورد قوه حرفی ندارم (منو چه به فضولی ؟)
۳٫ از این جشن ها بگیرن نگیرن فرقی نداره قرار نیست همه در راه خداوند باشند .
۴٫در مورد خاتمی باز هم حرفی ندارم (منو چه به فضولی )
۵٫ ماهواره هم باشه بهتره مردم ما کانال بداشو حذفیدن ( راستی کانال بد داره ؟ اصلا چه کانالی بده ؟) صدا سیما برنامش کمه اوقات فراغتمون خالی میمونه متوسل میشیم به کافران مفسد فی الارض خدا نشناس ….
۶٫ مالچ چیه ؟ ادم باید خاکی باشه این کارا چیه ؟ ۵ سال همینجور طاقت بیاریما دیگه نه تو عراق شن و ماسه میمونه نه تو عربستان همشو باد میبره هزینه اضافی نکنید لطفا !!!!
سلام.وخسته نباشید بسیار دنبال آدرس ایمیل شما گشتم تا مطلبی رو بفرستم متاسفانه یا من نیافتم ویا نبود.اگر لطف کنید آدر س ایمیل تون رو برام بفرستید ،تمایل دارم درمورد موضوعی که مقداریش احتمالا به شما برمیگرده باشما رایزنی کنم.ممنون از لطفتون.البته اگر میشد اینجا به صورت خصوصی نوشت دیگه انقدر پیچیده اش نمی کردم.
موفق باشید خوشحالم که وبلاگتون رو اینقدر پرطرفدار می بینم
سلام
داداش ظاهرا در بچگی تک چرخ زیاد می زدیداا!
الانم از این کارا میکنید یا نه؟!
سلام آقا حسین
این رسمش نبود اگه نمی خواستی مطلبی بزاری حداقل می نوشتی وقت ندارم و چیزی هم نمی نوشتی یا حداقل جواب سلامم رو میدادی این که دیگه واجبه الان یه هفته هست منتظر مطلبتم
خداحافظ
مملکت ما مسئول نداره یا بعضی از مسئون های ما مملکت ندارن که بهش رسیدگی کنن یا شاید مملکتشون مشکل ندارم که بخوان نظارت کنن وگر نه اگر نظارت میکردن قرار نبود جشن”زیباترین کودک”برگزار شه!!!!
به هر حال امید.ارم نگن می خوان زیباترین کودک رو از بین “کودک های ۲۰ ساله “انتخاب کنن!!!!
باخت سنگین ایران به رم در زمان ایویچ، نتیجه بی لیاقتی خاتمی بود!!
…
زیباترین کودک تهران !!!!
و چقدر جای تاسف خالیست…
سلام
امروز هم آمدم شاید که خسته نباشید های من مرهمی باشد بر قلب دل خستگان و عزیزانی که در فضای سایبری فعالیت می منند برای دفاع از آرمان های اسلامیمان.
من شما را لینک کردم شما هم اگر من رو لینک نمی کنید حداقل یک سری به وبلاگ من بزنید ومن رو راهنمایی کنید.
والله الموفق
انقلابی
۱۶۸تومان با سه صفر.حتمکا بخوانید
http://www.keykhan.blogfa.com/post-9.aspx
168تومان با سه صفر.حتمکا بخوانید
جناب آئینه رویا!
هر مطلبی برای در میان گذاشتن با آقای قدیانی دارید لطفا همین جا کامنت بگذارید.
فقط کافیست بالای کامنتتان ذکر کنید “خصوصی”.